Produse Dremel de la eMag

Am gasit la eMag diverse unelte Dremel ce se pot folosi pentru electronica și pentru mecanica fina. Pot sa va spun ca sunt unele dintre cele mai bune unelte de pe piață.
Doua dintre aceste produse îmi cam vine sa le cumpăr, mai ales minifreza cu care pot tăia și plastic - Minifreza Dremel Trio 6800JC, 200 W, 20000 RPM .
Minifreza Dremel Trio 6800JC, 200 W, 20000 RPM
Descrierea de pe site
"Noul Dremel TRIO este cea mai avansata unealta pentru toți cei implicați in proiecte universale și cele din jurul casei. Dremel TRIO are un sistem spiral 3 în 1 care va da posibilitatea de a tăia, șlefui și freza cu 1 și aceeași unealta. Aceasta unealta multifuncționala, compacta și ușoara este foarte puternica! Dremel TRIO are o ergonomie superioara, un mîner cu 2 poziții și o turație variabila care asigura cea mai optima rata de lucru în diferite materiale. Prin tehnologia de taiere spirala de 360 de grade și taiere prin penetrare, unealta taie rapid în lemn, plastic, gips-carton, metal si placi ceramice. Alături de aceasta sunt accesoriile și atașamentele dedicate TRIO de șlefuire și frezare, astfel încît aceasta unealta va duce la bun sfîrșit proiectele dumneavoastră! Sistemul spiral Dremel TRIO 3 in 1: Taiere, Șlefuire și Frezare."
O alta unealta minune este : Pistol de pirogravat Dremel Versatip 2000 KA 
Pistol de pirogravat Dremel Versatip 2000 KASigur cumpăr una din ele .... 

Etichete

Afișați mai multe

Arhiva

Afișați mai multe