Programe si applicatii web pentru planificarea proiectelor

Am făcut o listă cu cele mai folosite și mai performante programe pentru planificarea  si controlul proiectelor:

1. Teamwork

2. GanttProject: instrument pentru crearea planului unui proiect
Fondată în 2003, GanttProject este unul dintre instrumentele cele mai  folosite de pe lista noastra. A trecut prin multe lansări în ultimii 15 ani, cel mai recent fiind în mai 2018 (GanttProject 2.8.8).

Puteți descărca GanttProject de la furnizor sau GitHub și SourceForge.

Este ideal pentru întreprinderile mici care au nevoie de capacități de planificare a proiectelor, de gestionare a resurselor și de gestionare a sarcinilor, dar care au, de asemenea, un personal IT care poate supraveghea punerea în aplicare și rezolvarea problemelor.

GanttProject este scris în Java (necesită Java RunTime) și este compatibil cu sistemele de operare Windows, OSX și Linux.

Capacitățile sale includ gestionarea sarcinilor, gestionarea resurselor și planificarea proiectelor, utilizând diagrame Gantt și diagrame PERT. Utilizatorii pot exporta date în .csv și pot genera rapoarte PDF sumare.

3. OpenProject: soluție robustă pentru managementul de proiectelor
OpenProject Community este o soluție robustă de management de proiect scrisă în Ruby on Rails și compatibilă cu sistemele de operare Linux.

Capabilitățile gratuite în comunitatea OpenProject includ gestionarea sarcinilor, urmărirea timpului, colaborarea în echipă, planificarea proiectelor utilizând diagramele Gantt, bugetarea și raportarea. De asemenea, sprijină managementul proiectelor Agile și oferă panouri de sarcini, backlog-uri, urmărirea bug-urilor și roadmapping.

Utilizatorii pot face upgrade la o licență plătită dacă doresc să utilizeze OpenProject în cloud sau ca o întreprindere. Planurile plătite oferă capacități suplimentare, inclusiv personalizarea, securitatea și suportul.

OpenProject a fost înființat în 2012 și pune în circulație noile versiuni cel puțin o dată pe lună, cel mai recent fiind în mai 2018 (OpenProject 7.4.5).

Puteți descărca sau achiziționa OpenProject direct de la furnizor sau descărcați și instalați de pe GitHub și SourceForge.

4.Asana este platforma de management a proiectelor pe care echipele o folosesc pentru a se concentra pe obiectivele, proiectele și sarcinile zilnice care îți dezvoltă afacerea.

5. Jira Software - Planificați, urmăriți și lansați software de clasă mondială cu instrumentul # 1 de dezvoltare software utilizat de echipe care folosesc conceptul Agile.

6. Microsoft Project - Simplificați managementul proiectelor, resurselor și portofoliului cu Microsoft Project, care va ajuta sa urmariți proiectele cu succes.

7. TeamGantt este soluția foarte faină care aduce software-ul de planificare a proiectului online. Acum puteți planifica și gestiona proiectele dvs. cu acest software de gantt ușor de utilizat. Invită colegii, colegii și prietenii să vă vadă și să editeze graficul dvs. TeamGantt este simplu și distractiv.

8. Redmine este o aplicație web flexibilă de gestionare a proiectelor. Scrisă utilizând cadrul Ruby on Rails, este o bază de date cross-platform și cross-database.

9. Wrike - Programul de colaborare bazat pe cloud și software-ul de management al proiectelor care se scaleaza pentru întreaga echipă în orice afacere.

10. Bitrix24 - Soluție intranet la cheie pentru companii mici și mijlocii, proiectată pentru o colaborare eficientă, comunicare, rețele sociale, proces de afaceri și managementul cunoștințelor. Permite o mai bună continuitate a cunoștințelor prin mutarea datelor din silozuri de rețea și unități locale într-un depozit centralizat bine protejat. Wikis, blogurile și forumurile asigură baze de cunoștințe bazate pe socialitate pentru îmbunătățirea muncii în echipă.

11. Targetprocess - este un instrument specializat de management al proiectelor care se pretează bine cadrelor de management agile de proiecte, cum ar fi panourile Kanban și Scrum. Instrumentul oferă funcționalități cum ar fi fluxurile de lucru personalizate, planificarea capacității echipei, urmărirea timpului și gestionarea problemelor.
Versiunea gratuită vă permite să creați până la 1.000 de proiecte și oferă suport de bază care include chat live și o bază de cunoștințe.







Etichete

Afișați mai multe

Arhiva

Afișați mai multe