Tehnici de manipulare (2) Regula KGB 14

Regula KGB 14 din Tehnici de manipulare Editia VI:
Citat:

"Trebuie făcut totul ca hotărârile și ordinele - fie acestea cu caracter juridic, economic sau organizatoric - să fie nepunctuale."

Explicație:

Citat:

"În statele-satelit trebuia păstrată permanent o stare de dezorganizare. Trebuia ca legile să se bată cap în cap ori să vină prea târziu, ordinele și hotărârile să fie ineficiente, ierarhiile să nu aibă stabilitate etc. Menținând haosul, societatea își păstra slăbiciunile și putea fi ușor de controlat. Oamenii nu aveau posibilitatea să-și solidifice un sistem propriu de valori, sentimentul de insecuritate se accentua, iar manipulatorii aveau astfel un teren extrem de propice pentru acțiune."


Această regula este pe larg aplicată de parlamentul României. Nici o lege nu se face la timp, iar când legea este validată se constată că este ambiguă și nu se poate aplica. Mai rău de atât instabilitatea legislativă are repercursiuni majore asupra învățământului, iar mai departe asupra copiilor și asupra viitorului tării. Suntem într-o perpetua instabilitate generată exclusiv de această regulă (Regula KGB 14) care se aplică neîncetat în România de la venirea bolșevicilor. PSD-ul este urmașul de nădejde a lor.

Etichete

Afișați mai multe

Arhiva

Afișați mai multe