Proiect cu arduino 4 - Răcire incinta computerului folosind două ventilatoare - Schema completă

 Răcire incinta computerului folosind două ventilatoare - Schema completă

Am trecut la următoarea fază , am lipit controlerul, oscilatorul, un led pentru test şi un ventilator. Asta ar fi schema fără led şi ventilator:

Răcire incinta computerului folosind două ventilatoare - Schema completă

Rezultat  

A mers totul strună şi probabil săptămâna asta o să trec la următoarea fază şi anume să lipesc senzorul de temperatură şi să pun software-ul la punct. Poze şi un filmuleţ o să postez la finalul proiectului când totul funcţionează ca la carte. Totul devine foarte simplu cu placa de dezvoltare de la Arduino. Pe măsură ce lucrez îmi vin idei pentru alte proiecte cum ar fi un aparat care să pornească filtrul de cafea la o ora fixa sau un aparat care sa se ataşeze la o sticlă pentru a uda cu picătura o plantă dintr-un ghiveci sau un senzor de gaz metan care să îţi trimită un sms sau un email şi să declanşeze o alarmă. Îmi vin idei în permanenţă şi o să le scriu pe blog să nu le uit. 

To do 

Deci proiectul cu ventilatoarele intră în faza 3. Următoarea fază (faza 4) este montarea ventilatoarelor în incinta pe care urmează să o ventilez şi testul final. Sper să funcţioneze conform planului.

Etichete

Afișați mai multe

Arhiva

Afișați mai multe