Tranzactii cu Bitcoin BTC în 10 pași simplii

Tranzactii cu Bitcoin BTC în 10 pași simplii

Pas 1. Creează un cont pe exchange.blockchain.com

 Tranzactii cu Bitcoin în 10 pași simpli


Pas 2. Setează o parolă foarte sigură de cel puțin 10 caractere (litere mici , mari , cifre , si caractere speciale) 

Pas 3. Pentru o siguranță sporită activează Two-Factor Authentication ( pentru mai multe detalii urmeaza pasii https://exchange-support.blockchain.com/hc/en-us/articles/360029168211-How-do-I-set-up-2FA-)
Tranzactii cu Bitcoin în 10 pași simplii

 
Pas 4. Alimenteaza contul -> click butonul Deposit, iar apoi folosind contul tău internet banking trimite suma de bani dorită către contul indicat de exchange.blockchain. Banii ajung în contul tău exchange.blockchain de obicei după o zi sau două (vezi secținea Portofolio). Cu acești bani vei putea cumpăra Bitcoin BTC .

 
Pas 5. După ce ai bani în contul exchange.blockchain poti începe cumpărarea de bitcoin folosind butonul Buy, completezi suma de bitcoin dorită (în limita sumei din contul euro), și dai click Place Bitcoin BTC Order. În momentul acesta se lansează procedura de verificare și cumpărare. Tranzacția se va valida după câteva minute.

 
 

Pas 6. Moneda bitcoin cumpărată ajunge in wallet-ul tau -> vezi sectiunea Portofolio

Pas 7. În momentul în care dorești să vinzi bitcoin folosesti butonul Sell + Place Bitcoin BTC order, completezi suma de bitcoin pe care vrei sa o vinzi și dai click pe Place Bitcoin BTC Order


 
Pas 8. După vânzare moneda bitcoin se transformă în euro la cursul curent și se transferă în contul tău de euro -> click Portofolio  

Pas 9. Din sectiunea Portofolio, din dreptul contului de Euro , poti retrage banii să-i transferi înapoi în contul tău bancar -> click Withdraw , completezi suma pe care vreo sa o transferi + codul Two-factor Authentication code , și click pe butonul Withraw din această fereastră. Tranzacția cu contul tau bancar poate dura între 1-24 ore. Suma retrasă trebuie să fie mai mare ca 5.

Pas 10. Din contul bancar folosind un card atasat acelui cont (Euro) poti scoate banii

Recomand să încercați cu o sumă mai mică în prima fază.

Pentru întrebari și/sau consultanță tehnică vă stau la dispozitie pe blog sau pe email simedruflorin@automatic-house.ro. O zi plăcută tuturor !

Etichete

Afișați mai multe

Arhiva

Afișați mai multe